Studieinformation

Lärarstudenter, fotograf Eva Dalin

Hitta schemat på din kurshemsida!

På kurshemsidan hittar du all information du behöver inför kursstart som till exempel schema, kursplan, litteraturlista, kursbeskrivning och kontaktpersoner för kursen.

Student. Foto: Orasis.

Öppna seminarium för alla studenter

Vid Stockholms universitet anordnas seminarier för studenter av bland annat Studie- och språkverkstaden, Studenthälsan och Karriärservice. Några exempel är akademiskt skrivande, tala inför grupp, studieteknik, stress, hur du lyckas på en intervju och hur du skriver ett CV.

Kvinnliga studenter sitter i Södra huset

Bli alumn vid BUV

Har du läst minst 1 hp vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen? Då kan du gå med i SU Alumni och grupp "BUV". Där kan du ta del av intressanta evenemang, samverkanserbjudanden och nyheter och hålla kontakt med dina studiekamrater efter studietiden.

Påverka din utbildning - gå med i studentrådet!

Studentrådet vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen (BUV) jobbar för ökat studentinflytande i frågor som rör alla utbildningar vid instituionen. Om du vill vara med och påverka och förbättra din utbildning, gå med i studentrådet! 

Studera utomlands

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen erbjuder flera möjligheter att studera utomlands vilket ger dig en lärorik upplevelse, minnen och nya erfarenheter.