foto: Eva Dalin
foto: Eva Dalin

Registrera dig på din utbildning

Det står i ditt välkomstmejl, som du får i god tid innan terminstart, vilka registreringsdatum som gäller för just din utbildning. Det är viktigt att du gör din registrering i tid annars förlorar du din plats.

Registreringen gör via Mitt universitet/Mina studier. För att kunna registrera dig måste du vara antagen och ha tackat ja till utbildningen samt att du har aktiverat ditt universitetskonto.

Våren 2018 sker webbregistrering på alla våra program mellan den 4:e och den 9:e Januari.

Checklista för en lyckad terminstart

För att komma igång med terminen på ett smidigt sätt är det några saker du som ny student behöver göra som till exempel att aktiverar ditt universitetskonto så att du kan webbregistera dig på din utbildning men också få tillgång till universitetets IT-tjänster.

Här finner du checklistan för en lyckad terminstart: www.su.se/nystudent

Introduktion för nya lärarstudenter

Fredagen den 12 januari 2018 hålls en introduktionsdag för dig som är ny lärarstudent klockan 10.00-16.00 med start i Aula Magna och med fortsättning under eftermiddagen för respektive lärarprogram.

Läs mer om att vara student inom lärarutbildning vid Stockholms universitet via Lärarutbildningsportalen

Studiegångar

I studiegången hittar du information om vilka kurser du ska läsa, samt länkar till kurshemsidan som innehåller schema, kursplan, litteraturlista, kursbeskrivning och kontaktpersoner för kursen m.m.

Hitta din studiegång