3.Mingel_Invigningsdagen_190828.JPG

Många var de besökare som var nyfikna på BUV:s nya lokaler. Både tidigare kollegor, studenter, medarbetare från olika insititutioner och rektorer var på plats.

2.Mingel_Invigningsdagen_190828.JPG

Invigningstalade gjorde prefekt Mats Börjesson från BUV, rektor Astrid Söderberg Widding, vicerektor Astri Muren samt Lena Myrelid Knöös, fastighetschef från Akademiska Hus.

Tal_Rektor_Söderberg_Widding_Invigningsdagen_190828.JPG

PÅ BUV ser vi framemot en ny höst med mycket energi och välkomnar alla studenter, medarbetare och andra till en institution samlad under ett och samma tak.

Alla var överens om att renovering och flytt medstadels gått bra och att husen ser fantastiska ut med sina stora och många utrymmen för både medarbetare och studenter.

Blommor Invigningsdagen 28 augusti 2019

Vi vill tacka alla som arbetade och såg till att vår invigning blev så lyckad. Och självklart tack till alla som kom!

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen