Institutionens forskarutbildningsämnen är barn- och ungdomsvetenskap samt förskoledidaktik. Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen består idag av fyra avdelningar och här arbetar drygt 130 medarbetare. Inom den tekniska och administrativa avdelningen arbetar ca 20 personer med personal-, ekonomi-, teknik- och lokalfrågor samt kursadministration.

Arbetsuppgifter
Anställningen som administratör är inriktad mot utbildningsadministration vilket innebär planering och koordinering av kurser samt service, nära kommunikation och täta kontakter med så väl studenter som lärare.

Arbetsuppgifterna innefattar bland annat registrering av studenter, inrapportering av studieresultat, tentamenshantering, schemabokning, arkivering och uppdatering av webbsidor. Daglig kontakt med våra studenter via e-post samt telefon och besök under studentexpeditionens mottagningstider samt viss studievägledning.

Det administrativa arbetet på institutionen täcker ett stort område vilket innebär att andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Det dagliga arbetet drivs i nära samarbete med andra administratörer och studievägledare i en dynamisk miljö. Periodvis förekommer hög arbetsbelastning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Krav är arbetslivserfarenhet från administration i en liknande roll vid universitet eller högskola. Meriterande är erfarenhet av de ovan beskrivna arbetsuppgifterna samt kunsksper i nya Ladok, NyA, Mondo och Survey&Report.

Du ska också ha en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete, vara drivande och arbeta självständigt genom att ta ansvar och egna initiativ. Arbetet ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du ska vara beredd att arbeta med en mängd varierande arbetsuppgifter samt lösa såväl små som stora uppgifter på ett effektivt och metodiskt sätt.

Som person är du generös och delar med dig av dina kunskaper till kollegor och har ett intresse av att bidra till att utveckla verksamheten. Då arbetet innebär många kontakter med studenter och personal lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens och god samarbets- och kommunikationsförmåga.

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde snarast.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef Gabriella Wingård, tfn 08-1207 6240, gabriella.wingard@buv.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem genom att klicka på Ansök. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet – hos oss ger utbildning och forskning resultat.