Man som öppnar porten i entrén Svante Arrhenius väg 21A. Foto Eva Dalin.
Entrén vid Svante Arrhenius väg 21A. Foto: Eva Dalin.

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen är från och med 2019 samlat i ett hus med fyra våningsplan.

Hissen är handikappsanpassad och finns på samtliga plan. Undervisningssalar, grupprum och studentutrymmen finns på plan 1 och 2. På plan 1 finns även studentexpedition.

På plan 3 och 4 finns kontorsrum och mötesrum för personal.

Alla lärosalar och grupprum har digitala skärmar utanför som visar hur rummet/salen är bokad.

Studenter kan boka enskilda grupprum för studier under höstterminen 2020

Som student vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen har du möjlighet att boka grupprum i våra lokaler i Frescati Backe, Svante Arrhenius väg 21 A.

Grupprummen får bokas mellan följande tider:

Måndag – torsdag kl. 07.30 – 17.30

Fredag kl. 07.30 – 17.30.

Under röda dagar, helger samt perioder under jul och sommar är huset helt stängt och inga bokningar kan göras. Obs! Dörrar till korridorer stänger redan kl. 17.30 måndag – torsdag, samt kl. 16.00 fredag, så om du behöver gå ut tillfälligt behöver du se till att någon kan släppa in dig igen.

Instruktioner och regler för bokning:

• Du får max boka 3h/dag och kan tidigast boka två veckor i förväg.
  • OBS! Grupprummen är främst till för studenter vid BUV som inte har möjlighet att studera hemma. Om du har ett SU-Zoomkonto kan du själv skapa digitala möten och ha ett grupparbete där. Läs mer om Zoom!
  • För att boka mailar du till studentexpedition@buv.su.se senast två dagar innan tiden då du önskar boka ett grupprum. Meddela vilket datum och vilken tid du vill boka samt ange ditt personnummer och vilken kurs du läser.
  • För att komma in i institutionens hus behöver du en kod. Den koden och koden in till ditt grupprum får du i bekräftelsemailet från Studentexpeditionen.
  • Se till att omgående avboka ditt grupprum så snart du vet att du inte behöver det (maila till studentexpedition@buv.su.se och be dem ta bort bokningen).
  • Grupprummen är till för studenter vid Barn- och Ungdomsvetenskapliga institutionen.
  • Har du någon fråga maila studentexpedition@buv.su.se

Samtliga rum innehåller bildskärm, programljud via bildskärm och skrivtavla.
Du kan även kolla med SU:s bibliotek, där går det också att sitta i grupprum. De går inte att boka under HT20 men de är öppna under de tider som biblioteket är öppet.

Lärosalar

Hörselhjälpmedel finns i alla lärosalar.

Husdel 2 (rakt fram i entrén)

105 Seminarierum

106 Seminarierum

110 Hörsal/Aula

Husdel 1 (till vänster i entrén)

129 Lärosal

130 Lärosal

Plan 2

220 Lärosal

222 Seminarierum

223 Seminarierum

224 Seminarierum

Grupprum

Det finns 10 bokningsbara grupprum för studenter. Alla grupprum har bildskärm, programljud via bildskärm och skrivtalva.

Korridor med grupprum för studenter

Rum 118 för 6 pers.

Rum 121 för 8 pers.

Rum 122 för 8 pers.

Plan 2

Rum 204 för 8 pers.

Rum 206 för 6 pers.

Rum 208 för 6 pers.

Rum 211 för 6 pers.

Rum 212 för 6 pers.

Rum 213 för 6 pers.

Rum 215 för 6 pers.

Studentpentry

Studentpentry på plan 1.

Plan 1, rum 106 till vänster om entréhallen.
Utrustat med 8 stycken micros och kylskåp.

Studentcafé/ Pausrum

Plan 1, rum 107 till vänster om entréhall och studentpentry. Sittplatser för ca 45 personer.

Uppehållsrum

Det finns sittsplatser och studieplatser för studenter i öppen miljö i korridorerna på plan 1 och plan 2. Det finns flera bord med stolar (6-8 platser vid varje bord), soffor med bord samt avskärmade studieplatser (totalt 6 platser på plan 2). Totalt 78 platser (inklusive pausrum) på plan 1 och totalt 47 platser på plan 2.

Vilrum

Plan 2, rum 232, enskilt vilrum för studenter.

Printomat

Plan 2, printomat och dator.

Studentexpedition

Plan 1, rum 102. Till vänster genom entrékorridoren, sedan direkt till höger.