Elin Tegström och Mikaela Winses reste till Irland hösten 2018.
Elin Tegström & Mikaela Winses reste till Irland hösten 2018.

På mötet får du träffa Elin Tegström och Mikaela Winses, två studenter som höstterminen 2018 gjorde sin datainsamling för examensarbetet på Irland.

Du får också kortare information om hur du gör för att ansöka om att samla in material för din uppsats utomlands, information om olika stipendier du kan söka och möjlighet ställa frågor & träffa andra studenter som är nyfikna på samma sak.

Dags att börja planera

Studenter från alla terminer är välkomna, men informationen är särskilt viktig för dig som läser termin 4 och 5 på Förskollärarprogrammet respektive termin 3 och 4 på Grundlärarprogrammet fritidshem eftersom det är då det är optimalt att börja förbereda ansökan.

Gardens by the bay i Singapore. Foto: Sanna Åslund vt.-18
Gardens by the bay i Singapore. Foto: Sanna Åslund våren 2018.

Varmt välkommen!

Malin Håkansson

Internationell koordinator Barn och ungdomsvetenskapliga institutionen.

Anmäl dig här: https://survey.su.se/Survey/20450

PS. Du som är nyfiken på att skriva uppsatsen utomlands men inte har möjlighet att komma på mötet kan läsa mer här:

www.buv.su.se/uppsatsutomlands

www.buv.su.se/MFS