Mötesplats barnkultur

5. Evenemang
  6. Mötesplats barnkultur
Mötesplats barnkultur

Välkommen till Mötesplats barnkultur – en informell mötesplats för dig som arbetar med barnkultur eller bara är intresserad! Länsmusiken, Danskonsulenterna i Stockholms stad och län samt Centrum för Barnkulturforskning står bakom denna satsning som pågått med regelbundna träffar sedan våren 2012.

Formen för Mötesplats barnkultur, som tidigare ägd rum på Musikaliska två till tre gånger per termin, kommer att ändras framöver. Under våren 2019 arrangerar vi därför endast en mötesplats och återkommer därefter när vi vet mer.

För information om kommande och genomförda mötesplatser se vänsterspalten.

Ylva Lorentzon

Mötesplats barnkultur - "Öppna världar och slutna rum"

Barnkultur ses i vissa sammanhang som lite enklare, lite mer tillrättalagd och inte lika estetiskt och intellektuellt avancerad som annan kultur. Vad betyder det för dem som arbetar inom det konstnärliga fältet? Föreläsningen utgår från Ylva Lorentzons avhandling och handlar om relationer mellan barnkultur, status och kulturpolitik inom scenkonstproduktion för barn och unga.

Allmän information: cbk@barnkultur.su.se

Expedition
E-post: cbk@barnkultur.su.se

Besökstid/telefontid: Enligt överenskommelse.

Studievägledare
Kontakta cbk@barnkultur.su.se för information om studievägledning.

Besöksadress:
Universitetsvägen 10D