HÖGRE SEMINARIUM i förskoledidaktik

Barn- och ungdomsvetenskapiga institutionen, Stockholms universitet gästas av Lasse Lipponen från Helingfors universitet som föreläser om "Constituting Cultures of compassion" in preshool, den 18 oktober kl 14-16 i rum 101, på Frescati Hagväg 20 B.

Lasse Lipponen är professor i pedagogik med inriktning mot förskola. Rubriken för seminariet är "Constituting Cultures of Compassion In Early Childhood Education” och föreläsningen kommer att handla om bland annat ett pågående forskningsprojekt (2016-2020) finansierat av Finlands Akademi.

Bifogat en artikel (se nedan):
Lipponen, L., Rajala, A. & Hilppö, J. (in press). Compassion and Emotional Worlds in Early Childhood Education. In Pascal, C., A. Bertram, and M. Veisson (ed.). Pedagogic innovations in early childhood education in crosscultural contexts. Routledge.

Mer information om forskningsprojektet.
Och mer om Lasse Lipponen.

Väl mött till detta spännande seminarium!