Studieinformation

Två kvinnliga studenter tittar på en laptop och en mobil

Lär dig mer om Athena lärplattform

Vill du veta med om Stockholms universitets nya lärplattform Athena? Läs om hur du loggar in och se film om hur du använder den samt laddar ner tillhörande mobilapp.

Lärare som föreläser för studenter

Vässa din studieteknik på Språkverkstaden

Studie- och språkverkstadens föreläsningar och seminarier vänder sig till dig som vill vässa din studieteknik, bli bättre på att läsa kurslitteraturen, lära dig hur du skriver hemtentor eller hitta den akademiska stilen.

Nya BUV institutionen

Institutionen flyttar till Frescati backe

Från och med 3 juni finns Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen i nyrenoverade lokaler i Frescati backe, Svante Arrhenius Väg 21A. Hela institutionen kommer då att vara samlad i ett hus om fyra plan och ligga i anslutning till centrala campus. 

BUVs Studentråd

Påverka din utbildning!

Studentrådet vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen (BUV) jobbar för ökat studentinflytande i frågor som rör alla utbildningar vid institutionen. Om du vill vara med och påverka och förbättra din utbildning, gå med i studentrådet!

Kvinnliga studenter sitter i Södra huset

Gå med i alumngruppen vid BUV

Har du läst minst 1 hp vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen? Då kan du gå med i vår alumngrupp. Ett bra sätt att hålla kontakt med dina kurskamrater efter studietiden och ta del av evenemang, föreläsningar och den senaste forskningen.