Kurser och program våren 2021

Manlig student sitter i lässtol i studenthuset och skriver på laptop. Foto: Niklas Björling.

Det är inte för sent att börja studera i vår

Missade du att söka till en utbildning under höstens sökperiod? Nu kan du göra en sen anmälan till vårens utbildningar som fortfarande har platser kvar.

En grupp studenter sitter och pluggar tillsammans runt ett bord. Foto: Viktor Gårdsäter.

Kurser och program våren 2021

Hos oss kan du studera till förskollärare eller grundlärare i fritidshem. Du kan även läsa kurser inom barn- och ungdomsvetenskap, barnkultur, fritidhemsspedagogik, förskoledidaktik eller fördjupa dig genom Masterprogram i barn- och ungdomsvetenskap eller förskoledidaktik.

Terminstider

VT21: 18 januari - 5 juni
HT21: 30 augusti - 16 januari

Se även periodindelning av terminer

utbildningskatalog

Se våra kurser och program vid Stockholms universitet
Linus Nilsson

Studenter berättar

Möt våra studenter i intervjuer och filmer: Programmen för Förskollärare, Grundskollärare med inriktning mot arbete i fritidshem och Masterstudenter.

Sara Backman Prytz berättar om sin skolforskning

Få förståelse för barnhistoria

Sara Backman Prytz forskning handlar om utbildningshistoria och om barn- och ungdomshistoria. Du som läser till förskollärare vid Stockholms universitet kommer att möta Sara Backman Prytz som lärare.