Kurser och program våren 2020

Kvinnlig student sitter och skriver på en laptop i studiemiljö. Fotograf Niklas Björling.

Sen anmälan till vårterminen är öppen

Missade du att söka till en utbildning under höstens sökperiod? Nu har du chansen att göra en sen anmälan till vårens utbildningar som fortfarande har platser kvar.

Alla våra kurser och program våren 2020 vid barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen

Kurser och program våren 2020

Hos oss kan du studera till förskollärare eller grundlärare inom fritidshem, kurser inom barn- och ungdomsvetenskap, barnkultur, fritidspedagogik och förskoledidaktik. För dig som vill fördjupa dig finns även Masterprogram i barn- och ungdomsvetenskap och förskoledidaktik.

Terminstider

HT19: 2 september - 19 januari
VT20: 20 januari - 7 juni

Se även periodindelning av terminer

Linus Nilsson

Studenter berättar

Möt våra studenter i intervjuer och filmer: Programmen för Förskollärare, Grundskollärare med inriktning mot arbete i fritidshem och Masterstudenter.

utbildningskatalog

Se våra kurser och program vid Stockholms universitet