Frescatibackehusen, Svante Arrhenius Väg 21A.

Nyrenoverade lokaler

Institutionen flyttar in i nyrenoverade lokaler och lärosalar som är direkt anpassade för verksamheten. I planeringen inför flytten av institutionen har både personal och studenter ingått i referensgrupp för att ge synpunkter och planera allt från inredningsdetaljer till teknik och planlösningar.

Undervisningssalar efter flytten

För dig som student innebär det att den undervisning som är schemalagd i slutet på vårterminen efter flytten (fr.o.m. den 3/6) kommer att vara i södra husen.
Till höstterminen 2019 kommer undervisningen att ske i våra nya lokaler i Frescatibackehusen, Svante Arrhenius Väg 21A.

Hitta till Frescati backe

Svante Arrhenius väg 21A via Google maps

Karta över campus Frescati (pdf)

Frescatibackehusen

Frescatibackehusen byggdes under åren 1940-1944 för Kungliga Veterinärhögskolan och Statens Veterinärmedicinska anstalt (SVA), efter ritningar av arkitekterna Gunnar Asplund (1885-1940) och Joel Lundeqvist (1894-1947), som fullföljde Asplunds idéer.

Läs mer om Frescatibackehusen.

Nya BUV Frescatibackehusen

Vi ser framemot en samlad institution i nyrenoverade lokaler. Vill du veta mer om flytten och hur insitutionen arbetar med planeringen skicka ett mejl till:

Gabriella Wingård, Administrativ chef, BUV