Lediga anställningar

Ledig tjänst: Administratör

vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat registrering av studenter, tentamenshantering, schemabokning, arkivering och uppdatering av webbsidor. Hantering av flera olika studieadministrativa system, såsom NyA, Ladok3 och TimeEdit3. Daglig kontakt med våra studenter via e-post samt telefon och besök under studentexpeditionens mottagningstider samt viss studievägledning. Sista ansökningsdag: 2018-06-25. Ref.nr SU FV-2080-18

Vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen bedrivs utbildning på grund-, avancerad- och forskarnivå inom fyra ämnen: barnkultur, barn- och ungdomsvetenskap, förskoledidaktik och fritidspedagogik. Vi ger drygt 25 fristående kurser, två lärarutbildningar på grundläggande nivå, två masterprogram och ett antal kurser inom andra lärarutbildningar.

Institutionens forskarutbildningsämnen är barn- och ungdomsvetenskap samt förskoledidaktik. Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen består idag av fyra avdelningar och här arbetar drygt 130 medarbetare. Inom den tekniska och administrativa avdelningen arbetar ca 20 personer med personal-, ekonomi-, teknik- och lokalfrågor samt kursadministration.

Arbetsuppgifter
Anställningen som administratör är inriktad mot utbildningsadministration vilket innebär planering och koordinering av kurser samt service, nära kommunikation och täta kontakter med så väl studenter som lärare.

Det administrativa arbetet på institutionen täcker ett stort område vilket innebär att andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma. Det dagliga arbetet drivs i nära samarbete med andra administratörer och studievägledare i en dynamisk miljö. Periodvis förekommer hög arbetsbelastning.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Krav är arbetslivserfarenhet från administration i en liknande roll. Du ska ha ett intresse av att arbeta inom universitet/högskola och se en utmaning i denna anställning. Meriterande är erfarenhet av de ovan beskrivna arbetsuppgifterna från arbete inom universitets- och högskolesektorn.

Du ska också ha en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete, vara drivande och arbeta självständigt genom att ta ansvar och egna initiativ. Anställningen ställer krav på flexibilitet, stresstålighet och ett serviceinriktat förhållningssätt. Du ska vara beredd att arbeta med en mängd varierande arbetsuppgifter samt lösa såväl små som stora uppgifter på ett effektivt och metodiskt sätt. Då arbetet innebär många kontakter med studenter och personal lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som social kompetens och god samarbets- och kommunikationsförmåga

Anställningsvillkor
Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med sex månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk. Tillträde enligt överenskommelse.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef, Gabriella Wingård, tfn 08-1207 6240, gabriella.wingard@buv.su.se.

Fackliga företrädare
Ingrid Lander (Saco-S), tfn 0708-16 26 64, saco@saco.su.se, Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet – forskning, utbildning och samverkan i den internationella frontlinjen.

Bokmärk och dela Tipsa

Frescati Hagväg 16B, 20 & 24, Frescati, Stockholms univsersitet

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen
SE - 106 91 Stockholm

Faktureringsadress (sve)
Postbox 50741

Organisationsnummer
Stockholms universitet: 202100-3062

Telefon: 08- 16 20 00 (vxl)
E-post: registrator@buv.su.se

För studentärende kontakta:
Studentexpeditionen
Studie- och karriärvägledare

Centrum för barnkulturforskning

Allmän information: cbk@barnkultur.su.se

Expedition
E-post: cbk@barnkultur.su.se

Hitta till CBK

LEDNING

Prefekt
Mats Börjesson
E-mail: prefekt@buv.su.se

Ställföreträdande prefekt
Anne-Li Lindgren

Biträdande prefekt
Ansvar för studentärenden
Margareta Aspán

Presentationer av alla medarbetare

Rickard Jonsson. Foto: Niklas Björling.

Intervjuer och föreläsningar

Läs intervjuer och se föreläsningar med våra lärare och forskare.

Institutionen på Facebook