Hej alla nya förskollärare och grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem!

Pappersrullar med avslutningsdikt med SU-pin på

Vi på Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vill gratulera er till en fantastisk prestation.
Genom er lärarexamen kommer ni nu att tillhöra en viktig samhällsbärande profession, vilket framstår med all tydlighet inte minst i en tid som denna.

Vi hade gärna velat fira alla er jubilarer med pompa och ståt, men under rådande omständigheter är det tyvärr inte möjligt. Vi vill därför redan nu hälsa er välkomna till en högtidlig avtackning i januari 2021. Håll utkik efter inbjudan som kommer med e-post när det börjar närma sig.

Ni har studerat flera år hos oss, och vi kommer att sakna er. Vi hoppas därför att ni vill komma tillbaka till Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen någon gång i framtiden, som masterstudenter, adjungerade adjunkter eller handledare till nya lärarstudenter (när ni har fått lite arbetslivserfarenhet) – och definitivt till vår uppskattade alumnverksamhet.

Prefekt Mats Börjesson skickar Er en särskild hälsning:

Progamansvarig Bodil Halvars, skickar en avslutningshälsning till alla nya förskollärare:

Programansvarig Anna-Lena Ljusberg, sänder med en extra hälsning till alla nya grundlärare med inriktning mot arbete i fritidshem:

Till sist, ett stort lycka till i era framtida yrkesliv.
Hurra, hurra, hurra, hurra!

Önskar Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen

Här är kommer även en hälsning från Stockholms universitets rektor Astrid Söderbergh Widding till alla studenter!

------------------------------------------------------------

Examensbevis

Observera att Du själv ansöker om examensbevis när ditt slutbetyg är inrapporterat i Ladok.

Läs om hur du ansöker om examen vid Stockholms universitet.

Håll kontakten och ta del av evenemang - Gå med i BUV alumn

Studentråd BUV på facebook