Japanska barn. Mostphotos_Beval.jpg
Japanska barn. Mostphotos Beval.

Profil Picture Yoshikazu Nakayama.JPG
Yoshikazu Nakayama

Yoshikazu Nakayama. Associate Professor. Institute for Education and Student Services. Okayama University (OKAYAMA, JAPAN)

Profil Picture Shun Suzuki.JPG
Shun Suzuki

Shun Suzuki Lärare. Faculty of Childhood Education. Kurashiki Sakuyo University (OKAYAMA, JAPAN)

Profil Picture Ayuko Matsumoto.jpeg
Ayuko Matsumoto

Ayuko Matsumoto Lärare. Faculty of Childhood Education. Heian Jogakuin University (KYOTO, JAPAN)

Kunimitsu Kakiuchi Honorary Professor. Faculty of Humanities. Meisei University (TOKYO, JAPAN)

Profil Picture Yoshihisa Sumino.JPG
Yoshihisa Sumino

Yoshihisa Sumino. Vice-president. Chugoku Gakuen University (OKAYAMA, JAPAN)

Profil Picture Shinichi Ueki.png
Shinichi Ueki

Shinichi Ueki. Professor. Department of Child Studies. University of Niigata Prefecture (NIIGATA, JAPAN)

Program (preliminärt):

13:00 PhD Anna-Lena Ljusberg öppnar seminariet. Kort presentation av de medverkande.

13:05 -13:45 De japanska forskarna presenterar sig och sin fritidshemsforskning och läget för fritidshem i Japan. (Med tolk)

13:45-14:15 Vi öppnar för en fråge/diskussionsstund för alla närvarande. (Med tolk)

14:30-15:00 PhD Anna-Lena Ljusberg, programansvarig för grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem på barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen på Stockholms universitet berättar om grundlärarprogrammet fritidshem (Med tolk)