Mini-konferens: Forskningsidéer om yngre barns
utveckling och lärande.

Förskolebarn räkna på räkneram

Under doktorandkursen "Yngre barns utveckling och lärande" har deltagarna fördjupat sig i olika aspekter av barns utveckling och lärande med utgångspunkt i teorin om relationella utvecklingssystem i syfte att identifiera potentiella forskningsfrågor. Här presenterar de sina slutsatser.

Kl. 13:00-14:30
Presentationer (15 min per presentation).
Deltagarna på kursen presenterar sina projektarbeten
Paus
Kl. 15:00-16:00
Paneldiskussion

För mer information kontakta: Sofia Frankenberg.

Om Förskoleseminariet, Högre Seminarium, FUFF
Ett öppet seminarium som riktar sig främst till lärare, forskare och forskarstuderande vid institutionen. Om du vill delta, kontakta ansvarig för förskoleseminariet.

Zoom-länk:
Installera Zoom
Om du vill installera Zoom (www.zoom.us) är det bara att följa instruktionerna på skärmen – observera att det tar en stund och att du förmodligen behöver klicka på möteslänken igen efter installation. Gör därför detta i god tid före mötets början. Klicka sedan på möteslänken.