delningsbar_bild_ MVP2_MINDRE.png
Kampanj för MVP. www.män.se.

Seminariet presenterar pågående forskning om MVP baserat på de två stora utvärderingar av programmet som genomförts.

Seminariet är öppet för forskare, universitetslärare och doktorander. Det bjuds på enklare lunch i samband med seminariet.

Anmälan till lucas.gottzen@buv.su.se senaste den 9 oktober.

10:00-10:15  Introduktion av MVP och projektet
  Lucas Gottzén, Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Stockhoms universitet
10:15-11:15  "Mentors in Violence Prevention (MVP): An evaluation of the implementation of a structured prevention program in a Swedish school context"
   Daniel Lindberg & Joakim Billevik, Mälardalens högskola