Mer information om föreläsare och text kommer inom kort.

För mer information kontakta: Linnéa Bruno

Seminarier för Kritiska ungdomsstudier (KUS)

KUS är ett öppet seminarium för alla inom akademin som är intresserade av ungdomsforskning ur något slags maktkritiskt perspektiv. Från våren 2021 har KUS mer varierade upplägg: litteraturseminarier, diskussioner om textutkast, material eller aktuella frågor som berör ungdomsstudier, begreppsdiskussioner, externa gäster. Om flera anmäler intresse för att lägga fram textutkast eller presentera sin forskning prioriteras institutionens doktorander.

Seminariet sker via Zoom, länk meddelas senare.

Installera Zoom
Om du vill installera Zoom (www.zoom.us) är det bara att följa instruktionerna på skärmen – observera att det tar en stund och att du förmodligen behöver klicka på möteslänken igen efter installation. Gör därför detta i god tid före mötets början. Klicka sedan på möteslänken.