Samverkan

Samverkan

Ett av Centrum för barnkulturforsknings viktigaste uppdrag är att sprida kunskap om barnkulturforskning till det omgivande samhället. Detta samverkansuppdrag möjliggörs tack vare en rad samarbeten med aktörer på barnkulturfältet.

Några av dessa samarbeten kan du läsa om nedan. Vill du veta mer eller har ideér som du tror kan intressera oss, hör av dig!

Mötesplats barnkultur

Mötesplats barnkultur

Välkommen till en mötesplats för dig som är intresserad av barnkulturområdet. Inbjudna gästföreläsare berättar om nyskapande projekt, nyheter inom forskningen och om spännande verksamheter inom olika kulturområden.

Astrid Lindgren-staty i Stockholm

ALDRIG VÅLD - seminarieserie om barns rättigheter, nu som podd

Under våren 2020, i skuggan av den pågående coronapandemin, har ett antal olika organisationer larmat om ökat våld mot barn, ökade internetrelaterade brott mot barn och ökande orossamtal från barn. Av den anledningen bjöd Dramaqueen, i samarbete med bland andra Centrum för barnkulturforskning i oktober in till tre samtalskvällar för att diskutera barns rättigheter under rubriken ALDRIG VÅLD. Dessa samtal går nu att ta del av i poddformat.

Kontakt

E-post: cbk@barnkultur.su.se
Telefon: 08-163687

Besökstid/telefontid: Enligt överenskommelse.

Besöksadress:
Svante Arrhenius väg 21 A, Frescati, Stockholms universitet

Plan 4, rum 406

Postadress:
Centrum för barnkulturforskning
Stockholms universitet
106 91 Stockholm