Ulrika Lind
Foto: Anna Tärnhuvud/Betaniastiftelsen

Projektet innebär ett flerårigt utvecklingsarbete med nationell räckvidd, där alla som arbetar med barn på något sätt, gemensamt kan synliggöra värdet av sångens plats i förskola och skola. Alla barn ska få ökad tillgång till sina röster - på nya sätt. Ulrika berättar om upprinnelsen till projektet och hur arbetet kommer att fortskrida med allt från lokala utvecklingsinsatser till forskning om sånghälsa i skolan. 

Ulrika Lind är projektledare med erfarenhet från bland annat Kulturrådet och Musikalliansen och är  utvecklingschef på Betaniastiftelsen som arbetar med musiken som existentiellt stöd i vård och omsorg. 
 

 

 

Digital mötesplats - föranmälan krävs

Denna gång kommer Mötesplats barnkultur att äga rum i det digitala mötesverktyget Zoom. Efter anmälan kommer du få en länk som du klickar på för att ansluta till mötet. Du behöver inte ladda ner något program. Maila din anmälan till: susanne.rundberg@musikaliska.se 

Länk till mötet skickas ut efter anmälan.

Om Mötesplats barnkultur

Mötesplats Barnkultur är till för dig som är intresserad av allt som händer inom barnkulturområdet! Här kan du diskutera och ta del av det senaste inom forskning, nyskapande projekt och intressanta verksamheter. Föredragen brukar vara ca 40 minuter plus tillfälle till frågor och diskussion. Mötesplatserna är ett samarbete mellan Centrum för barnkulturforskning, Länsmusiken i Stockholm, Region Stockholm Dans Cirkus samt Teater Tre.

Mer information om Mötesplats barnkultur