Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet
Logga för BUVs studentråd

Uppstartsmöte för BUVs studentråd

Vill du kunna påverka din utbildning och samtidigt få betalt för det? Gå med och engagera dig i BUVs studentråd! Anmäl ditt intresse och var med på första uppstartsmötet den 9 december.

BUV-forskare kritiserar SVT i kulturdebatt i DN

”Barns känslor blir oetisk underhållning i SVT-serie”, skriver tolv av BUV:s forskare i ett kulturdebattinlägg i DN den 2 november. SVT-serien ”Våra barns hemliga liv" jämförs med ett ”Expedition Robinson” för förskolebarn.
Lyssna även på när Malena Jansson debatterar i Kulturnytt i P1 "Forskare kritiserar SVT-satsningen: "Stötande", och Sofia Frankenberg i Studio Ett (29:45 min. in i programmet).

VT21

Fortsatt webbaserad undervisning i vår

Vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen kommer undervisningen vara helt webbaserad under första halvan av vårterminen 2021. Beslut om undervisning för andra halvan av terminen fattas senare och kommer följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Information

Information till studenter och medarbetare om coronaviruset

Information om universitetets ställningstaganden, frågor och svar, och nyheter om forskning och annat relaterat till coronaviruset.

Öppettider för institutionens lokaler

Institutionens lokaler vid Svante Arrhenius väg 21 A är nu öppna för studenter som har schemalagd campusundervisning. Mer information om vad som gäller vid campusförlagd undervisning hittar du på din kurs Athenasida.

Övriga som vill besöka institutionen är välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon.

 

Hitta din utbildning
Institutionen på Facebook
Kurshemsidor: schema och kursplan