Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen

  1. Du är här:
  2. Start
  3. Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen vid Stockholms universitet
Kvinlig lärare stå roch håller föredrag frmaför whiteboard i klassrum. Foto Eva Dalin.

VFU-kursintroduktion för handledare och studenter

Du som är VFU-handledare välkomnas att delta i VFU-kursens introduktionsseminarie för att få del av viktigt information inför uppdraget. Vissa seminarier riktar sig enbart till handledare med fokus på handledning och bedömning i VFU.

Entrén till Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen, Frescatibackehusen, Stockholms universitet

Doktorandplatser på BUV

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen utlyser doktorandplatser till Barn- och ungdomsvetenskap samt till Förskoledidaktik. Du som är intresserad av doktorandtjänsten kan ställa frågor i den 25 mars kl. 11-12.

Illustration av: SaraMara

Vem vill du nominera till Årets lärare?

Har du haft en engagerande lärare som inspirerat dig att lära mer? Eller har du som anställd en kollega som gör framstående pedagogiska insatser? Med en nominering till det pedagogiska priset — Årets lärare 2021, har du chansen att lyfta fram och premiera just din eller er lärare.

VT21

Fortsatt webbaserad undervisning hela våren

Vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen kommer undervisningen vara fortsatt webbaserad under hela vårterminen 2021. Beslutet har fattas av institutionsledningen i linje med Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Öppettider för institutionens lokaler

Institutionens lokaler vid Svante Arrhenius väg 21 A är nu öppna för studenter som har schemalagd campusundervisning. Mer information om vad som gäller vid campusförlagd undervisning hittar du på din kurs Athenasida.

Övriga som vill besöka institutionen är välkomna att kontakta oss via mejl eller telefon.

 

Hitta din utbildning
Institutionen på Facebook
Kurshemsidor: schema och kursplan