Lediga anställningar

Ekonomiassistent (tidsbegränsad anställning)

Vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen. Sista ansökningsdag: 2017-10-22.

Ref.nr SU FV-3113-17

Vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen bedrivs utbildning på grund-, avancerad- och forskarnivå inom fyra ämnen: barnkultur, barn- och ungdomsvetenskap, förskoledidaktik och fritidspedagogik. Vi ger drygt 25 fristående kurser, två lärarutbildningar på grundläggande nivå, masterprogram och ett antal kurser inom andra lärarutbildningar.
Institutionens forskarutbildningsämnen är barn- och ungdomsvetenskap samt förskoledidaktik. Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen består i dag av fyra avdelningar och här arbetar drygt 130 medarbetare. Inom den tekniska och administrativa avdelningen arbetar ca 20 personer med personal-, ekonomi-, teknik- och lokalfrågor samt kursadministration.

Arbetsuppgifter
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av löpande ekonomiadministrativt arbete i form av kontering av leverantörsfakturor, kundfakturering, interna transaktioner, utlägg och reseräkningar. I arbetet ingår att ge stöd till institutionens personal i frågor gällande upphandling, ramavtal samt interna riktlinjer kring inköp av exempelvis resor och litteratur och att bistå i arbetet med bokslut. Du kommer också att tillsammans med institutionens ekonom delta i arbetet med att utveckla institutionens rutiner för inköp.

Det administrativa arbetet på institutionen täcker ett stort område, vilket innebär att andra administrativa arbetsuppgifter kan förekomma.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har högskoleutbildning med ekonomisk inriktning eller motsvarande kompetens/erfarenhet som bedöms som likvärdig. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta med fakturahantering.

Meriterande är erfarenhet av ekonomiarbete inom statlig verksamhet, i synnerhet från universitet och högskola. Det är också meriterande att ha erfarenhet av arbete i ekonomisystemet Raindance och personalsystemet Primula.

Du ska ha en god förmåga att strukturera och organisera ditt arbete. Då arbetet innebär många kontakter med personal på institutionen lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper som god samarbets- och kommunikationsförmåga. Anställningen ställer krav på flexibilitet och ett serviceinriktat förhållningssätt.

Anställningsvillkor
Anställningen avser deltid, 50 % och är tidsbegränsad 6 månader. Tillträde snarast. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning, ange därför gärna löneanspråk.

Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla.

Vi välkomnar ansökningar från män eftersom vi eftersträvar en jämnare könsfördelning bland våra anställda.

Kontakt
Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef, Louise Beskow, tfn 08-120 762 40, louise.beskow@buv.su.se.

Fackliga företrädare
Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST och Lärarförbundet), tfn 08-16 20 00 (vx), samt seko@seko.su.se (SEKO).

Ansökan
Du söker anställningen via Stockholms universitets rekryteringssystem genom att klicka på ”Ansök”. Du som sökande ansvarar för att ansökan är komplett i enlighet med annonsen och att den är universitetet tillhanda senast sista ansökningsdag.

Bifoga endast personligt brev och CV. Kopior på betyg och intyg tar du med vid en eventuell intervju.

Anvisningar för sökande finns på webbsidan: anvisningar – sökande.

Välkommen med din ansökan!

Stockholms universitet – hos oss ger utbildning och forskning resultat.

Bokmärk och dela Tipsa

Frescati Hagväg 16B, 20 & 24
Frescati, Stockholm

Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen
SE - 106 91 Stockholm

Faktureringsadress (sve)
Postbox 50741
Referens: 318

Organisationsnummer
Stockholms universitet: 202100-3062

Telefon: 08- 16 20 00 (vxl)
E-post: registrator@buv.su.se

För studentärende kontakta: Studentexpeditionen

Studie- och karriärvägledare

Centrum för barnkulturforskning

Har separat besöksadress och postadress, samt egen studentexpedition och studievägledning.
Hitta till CBK

LEDNING

Prefekt
Mats Börjesson
E-mail: prefekt@buv.su.se

Ställföreträdande prefekt
Anne-Li Lindgren

Biträdande prefekt
Ansvar för studentärenden
Margareta Aspán

Presentationer av alla medarbetare

Rickard Jonsson. Foto: Niklas Björling.

Intervjuer och föreläsningar

Läs intervjuer och se föreläsningar med våra lärare och forskare.

Institutionen på Facebook