Torsdagen den 25 januari är det dags för avslutningshögtid för alla studenter som läser sista terminen hösten 2017 inom Förskollärarprogrammet eller Grundlärarprogrammet med inriktning mot arbete i fritidshem.

Mats Börjesson, prefekt och professor vid Barn- och ungdomsvetenskapliga institutionen är på plats. Liksom Anna-Lena Ljusberg, programansvarig för grundlärarprogrammet fritidshem, studierektor och universitetslektor vid avd. för barn- och ungdomsvetenskap och Anna Palmer, universitetslektor, docent och föreståndare vid avd. för förskollärarutbildning och förskoleforskning.

Konferencier är Mie Josefson, universitetsadjunkt och doktorand, vid avd. för förskollärarutbildning och förskoleforskning.

Anmälan
Anmälan till avslutningshögtiden kommer att skickas ut via mejl i mitten av november till alla studenter som läser sista terminen på programmen hösten 2017. Anmäl dig då senast den 8 januari. Endast för anmälda studenter.

Håll kontakten med oss och ta del av evenemang för alla våra tidigare studenter.
Läs mer om Alumngruppen BUV.
Alumngruppen vid BUV: Agneta Wallander, doktorand vid avd. för förskollärarutbildning och förskoleforskning samt Annika Flick, adjunkt på avd. för barn- och ungdomsvetenskap.