Alla barn har rätt att få uttrycka sig med sin röst och sitt eget skapande! Stina kommer att berätta om projektet som skapar förutsättningar för barns röstutveckling, musikskapande och medbestämmande. Ytterst handlar det om demokrati och barns delaktighet och inflytande. Rösträtt är en genomgripande insats för musik på små barns villkor! Barn, förskollärare, rytmikpedagoger, kompositörer, körledare, hiphopare och forskare skapar tillsammans.

Rösträtt drivs i Malmö högskolas regi med finansiering från Allmänna arvsfonden och arbetar både med barn och vuxna. I ledningsgruppen finns Rörelsen Gatans Röst och Ansikte (RGRA ) och Ung i kör.

Tider:

Kl 16.30: Bistro Birgit öppnar för mingel.
Kl 17.00: dags för kvällens gästtalare.
Ca 17.30–19.00: informell diskussion och mer mingel.

Entrén är gratis men föranmälan önskas. För anmälan och mer information kontakta susanne.rundberg@lansmusiken.nu.