Forskarkatalog

6. Forskarkatalog
  7. Forskarkatalog - Pågående forskning om barn vid Stockholms universitet

Forskarkatalog - Pågående forskning om barn vid Stockholms universitet

Fyll i formuläret nedan för att skicka "Forskarkatalog - Pågående forskning om barn vid Stockholms universitet " till en vän..

Skicka "Forskarkatalog - Pågående forskning om barn vid Stockholms universitet " till en vän.

Captcha

För att vara säker på att denna funktion inte missbrukas ber vi att du identifierar dig genom att tolka antingen bilden eller ljudspåret nedan.

Tillbaka till artikeln

Information om forskarkatalogen: Moa Wester eller cbk@barnkultur.su.se

Besöksadress:                                                                                                                     Universitetsvägen 10D                          Södra husen, plan 8, rum D876

Postadress:                                      Centrum för barnkulturforskning       Stockholms universitet                            106 91 Stockholm